RETOUREN

Gezien het feit dat veel van de online bestelde artikelen speciaal voor u op maat en configuratie worden besteld bij de leveranciers, is het retour nemen van artikelen beperkt mogelijk. Bedtextiel nemen wij retour indien ongebruikt/onbeslapen en indien het zich in de orginele ongeopende verpakking bevindt. Split hoeslakens en split moltons worden door ons niet terug genomen. Deze worden namelijk altijd speciaal op maat naar uw wens besteld, dit zijn dus geen voorraad artikelen en kunnen niet geretourneerd worden.

De kosten voor het retoursturen van artikelen zijn geheel voor uw eigen rekening en risico, u mag artikelen binnen 14 dagen na ontvangt retourneren zonder opgaaf van reden.

Zodra wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zullen wij een eventueel betaald bedrag binnen 14 dagen aan u terugstorten. 

ANNULEREN

Indien u een bestelling wilt annuleren, kan dit binnen 7 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. Hierna zodra de goederen bij de leveranciers in productie zijn genomen kunnen wij de bestelling bij de leveranciers ook niet meer annuleren. Dit houdt in dat u goederen die nog in productie zijn mag annuleren tegen 30% annuleringskosten. Indien u een bestelling wilt annuleren welke al bij ons in het magazijn is geleverd door de leverancier zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen.